Plan van aanpak

Van ontwerp
tot eindresultaat

We beginnen met het maken van een schets of een paar varianten, om dit vervolgens met de opdrachtgever en gebruiker te bespreken. We gebruiken het tekenprogramma Revit, waarmee het ontwerp 3-dimensionaal ‘gebouwd’ wordt.

Daardoor kan je meteen ruimtelijk bekijken hoe het ontwerp er uit komt te zien. Gedurende het ontwerpproces worden de ontwerpkeuzes steeds duidelijker en dit resulteert in een ‘definitief ontwerp’, welke uitgewerkt kan worden naar een set tekeningen voor de aanvraag omgevingsvergunning(bouwvergunning).

Hierna kan desgewenst het plan worden uitgewerkt tot een ‘technisch ontwerp’, waarmee aannemers uitgenodigd kunnen worden om een offerte af te geven. Door zo’n set van te voren zorgvuldig te maken, zijn de prijzen van de aannemers goed met elkaar te vergelijken. Als de keuze voor de aannemer gedaan is, kan begonnen worden met de bouw.

Om ervoor te zorgen dat daadwerkelijk datgene gebouwd wordt wat in de ontwerpfase met elkaar bedacht is, bieden we u ook bouwtoezicht aan. Het resultaat is een mooi gebouw, waarin u lang kunt genieten van het verblijf.

TOP